Spannende tijden voor ML

Mark en Liane Gratama en Kevin Kion bouwen aan het nieuwe ML. De drie dappere horeca­ondernemers openen medio maart de deuren van de nieuwe locatie, het oude Stempels. Het oude klooster voor de Lazaristen kan weer een nieuw hoofd­stuk aan haar roem­ruchte geschiedenis bijschrijven.

Aan het Klokhuisplein kunnen ze hun dromen uit laten komen. Horeca waar Horeca voor staat, Hotel, Restaurant en Café. Het geweldig gelegen terras voor het statige pand maakt dit droom­project compleet. Laat het voor­jaar maar komen!

Natuurlijk wordt het spannend om alles op tijd af te krijgen en houden ze nu naast de pannen, pollepels en flessen wijn ook nog eens bouw­schema’s, vergunningen en bouw­vakkers in de gaten. Maar ze stralen volop vertrouwen uit. Het gaat goed met Haarlem en de ontwikkelingen rond ML zijn daar een levendig bewijs van. Wij van LEVEN! Magazine gaan nog snel even reserveren bij het ‘oude’ ML, om de overgang naar het ‘nieuwe’ ML ook echt volledig mee te maken. Op dinsdag, woensdag en donderdag blijven ze dat er ‘ook gewoon nog even bijdoen’. Alsof ze nog niet genoeg te doen hebben.

Restaurant ML
Kleine Houtstraat 70 (t/m 3 maart 2018)
Haarlem
Restaurant, Bistro, Bar en Hotel ML
Klokhuisplein 9 (vanaf 14 maart 2018)
Haarlem