PaRi HorecaUITmuntent dagzaak: Goud

Hier worden geen zoete broodjes gebakken, wel hele lieve. Rina, de drijvende kracht achter PaRi, is nog altijd blij verrast met het winnen van de HorecaUITmuntend prijs. Paul, de Pa van PaRi, was aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen.

Zelf houdt ze niet zo van al die aandacht, los van het feit dat ze nooit had verwacht ook echt in de prijzen te vallen. Rina: “En dan ook nog eens goud. Ik kan het nog altijd niet bevatten. Gelukkig heeft Paul de prijs in ontvangst genomen. Als ik daar moest staan, had ik niet geweten waar ik moest kijken”.

Uit het juryrapport: “Zodra gastvrijheid gewoon in je natuur zit, kost het ook geen enkele moeite om het uit te dragen. HorecaUITmuntend is er trots op dat er een dergelijk klein pareltje in Haarlem zit”.

In haar broodjeszaak, waar wij haar opzoeken, voelt ze zich duidelijk wèl op haar gemak, ook als het druk is. Tijdens het broodjes smeren en afrekenen door straalt ze plezier uit, in haar gasten en in haar werk. Juist dat maakt dat ze volledig terecht deze prijs in de wacht heeft gesleept. Zij is de belichaming van de ‘terugkomfactor’. Bij het weggaan vraagt ze snel of de jury nog tips had, om te verbeteren. Niet zozeer om volgend jaar de prijs weer in de wacht te slepen hoor, maar als we het nog beter kunnen doen, vinden onze gasten dat vast prettig. Hoe kun je daar nou niet van houden.

PaRi
Paarlaarsteeg 5
Haarlem