⭐️ ML, ze zijn er klaar voor!

Na een even spannende als snelle verbouwing is ML er helemaal klaar voor. Uiteraard nog hier en daar een ‘finishing touch’, maar dat mag de pret echt niet drukken. De laatste lijsten, met een respectvolle knipoog naar het verleden, vinden nog hun plek. Voor een hele lange tijd verwachten we zomaar.

De keuken heeft proef gedraaid (op volle toeren zelfs) en vanaf vanavond gaan ze voor het ‘eggie’. De hele brigade is er klaar voor.

Het interieur is een smaakvolle transformatie ondergaan en is toegankelijk chique. Mooi materialen, warme sferen en prachtige (ton-sur-ton) tinten maken het hedendaags tijdloos. Het is de ideale plek voor een snel glas wijn met een bitterbal (maar dan wel een hele goeie) of voor een avondvullend sterrenmenu (bij Bibendum rechts af). Als de wijn het autorijden niet meer toestaat kun je ook gewoon een nachtje blijven slapen.

Zoals we in de toneelwereld het totaaltheater kennen, kunnen we ML nu wel bestempelen als Horecatotaal, al klinkt dat een stuk minder sexy dan dat het er uitziet en smaakt.

ML⭐️
Klokhuisplein 9, Haarlem
http://restaurant-ml.nl