Begin augustus geeft TV-kok Yvette van Boven het startsein voor hét culinaire festijn in de regio.

Aan de voet van de Bavo, onder toeziend oog van Laurens Janszoon Coster, gaan tientallen Haarlemse horecabedrijven de stad weer smaakvol op de kaart zetten. Het feest is een begrip geworden in de regio, waar jong en oud, vluchtig en trouw en nieuw en vertrouwd zich te goed kunnen doen aan al het heerlijks wat de horeca te bieden heeft.

LEVEN! Magazine HaarlemHet is de ideale manier om Haarlem te beleven of te ontdekken als een stad waar het aangenaam vertoeven is. Haarlem Culinair, dat volgend jaar haar 25 jarig jubileum viert, kan zich moeiteloos rekenen tot de bekendere culinaire evenementen in Nederland en doet daarmee recht aan Haarlem als horeca-stad.

De ‘City Traffic Award’ bevestigt wat iedereen al voelt. Haarlem komt als beste uit de bus in een onderzoek onder 50 steden als het gaat om bezoekers en aantrekkingskracht op de toerist. Het Bloemencorso en Haarlem Culinair zijn belangrijke pijlers als het gaat om die magneetwerking.

LEVEN! Magazine HaarlemHaarlem Culinair, dit jaar op 2, 3, 4 en 5 augustus, belooft ook dit jaar weer een succes te worden dankzij de volgende zaken: Fortuyn, Fris, ML, Napoli, New York Deli, Dodici, Ratatouille, Bar Bistro Indonesia, Parels, Diga, Ome Pietje, Brick, Sushi Time Haarlem, Scroppino Club, Wigbolt Cocktailbar en German Wines.

Meer info: Haarlem Culinair