Boules je mee voor het goede doules?

Na het succes van de vorige twee edities vindt op zondag 9 september 2018 de derde editie van het Bretels Boules Toernooi plaats. Het wordt een onvergetelijke dag met een Jeu de Boules Toernooi, live muziek, een speciaal programma voor kinderen, voldoende tijd en ruimte om samen wat te drinken én een lekkere BBQ.

LEVEN! Magazine Haarlem

Over Stichting Bretels

De stichting is een initiatief van de zussen Suzanne, Femke en Nicky Westerhof. Ze ondersteunen, samen met vijftien vrijwilligers, jonge gezinnen die een ouder gaan verliezen of hebben verloren. In 2004 verloren de zussen hun moeder op 46-jarige leeftijd. Zij leerde de zussen altijd uit te gaan van het positieve, je schouders eronder te zetten als het even tegen zit, je hart te volgen, te vechten waar je voor staat, zelfstandig te zijn, er het maximale uit te halen en bovenal het leven lief te hebben. Haar levenslessen vormen de basis van de stichting. Meer informatie over de stichting en het werk dat ze doen vind je op hun website.

De feiten op een rijtje

  • Het Bretels Boules Toernooi vindt plaats op zondag 9 september van 14 tot 20 uur
  • Locatie: BakkeRij, Hendrik Figeeweg 3F, Haarlem. Er is daar voldoende en gratis parkeergelegenheid!
  • Je moet als team wel je eigen ballen meenemen!
  • Boules: € 15,- per persoon, Boules & BBQ: € 25,- per persoon
  • Niet Boulen maar wel BBQ-en? Dat kan natuurlijk ook! De kosten zijn dan € 10,- per persoon voor een volwassene en € 5,- voor een kind
  • Opgeven voor de BBQ kan via het inschrijfformulier van iemand die meedoet aan het toernooi of door een mailtje te sturen naar boules@stichtingbretels.nl
  • Dit jaar reiken ze een prijs uit voor het team met de beste ‘Franse outfit’. Dus trek je Bretons gestreepte shirt, baret, moustache en bretels uit de kast! Wie weet ga jij naar huis met een mooi verrassingspakket.

LEVEN! Magazine Haarlem

Schrijf je in als team

Je schrijft je in voor het Bretels Boules Toernooi als team van twee personen. Ervaring is absoluut niet nodig, iedereen kan én mag meedoen! Wil je wel graag meedoen maar heb je nog geen partner? Stuur dan even een mailtje naar boules@stichtingbretels.nl. Dan gaan ze samen op zoek naar een maatje voor het toernooi.

Meer info: Stichting Bretels